X
Menu

Vabljen_a v ekipo društva Parada ponosa

Društvo Parada ponosa išče novo_ega sodelavko_ca!

Program Javnih del 2018

Iščemo sodelavko_ca za izvajanje programa z nazivom »Pomoč pri organiziranju in izvajanju kulturnih dejavnosti in prireditev« med 21. marcem in 31. decembrom 2018, možnost podaljšanja do 1 leta.

Za vse tiste, ki ste prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje več kot 1 leto (nujno) in imate V. (končana srednja šola) ali maksimalno VI./1 (visokošolska izobrazba) stopnjo izobrazbe. Javna dela omogočajo redno obliko dela s pogodbo o zaposlitvi za določen čas ter vsemi pripadajočimi pravicami.

Iščemo osebo s sledečimi izkušnjami/kompetencami:

  • organiziranje dogodkov
  • delo s skupinami mladih in/ali prostovoljk_cev
  • osnove projektnega načrtovanja
  • osnove administrativne podpore pri projektnem delu
  • dobro znanje angleškega jezika na vsaj B1 nivoju

V osnovi iščemo osebo, ki sama prihaja iz LGBTIQ+ skupnosti oz. je v preteklosti že imela kak stik z LGBTIQ+ organizacijami in/ali dogodki. Odprti pa smo tudi za vse prijave oseb, ki se angažirate znotraj aktivizma in zagovarjanja pravic drugih marginaliziranih družbenih skupin kot so begunke_ci, osebe s posebnimi potrebami, Rominje_i ter druge marginalizirane skupine, ki se srečujejo z diskriminacijo in/ali stigmo.

Če meniš, da izpolnjuješ osnovne pogoje in te delo v Društvu Parada ponosa zanima, prosimo, da nam pošlješ prijavo na info@ljubljanapride.org najkasneje do 11. februarja 2018.

K prijavi obvezno vključi svoj življenjepis ter kratko motivacijsko pismo.

Veselimo se vaših prijav!