X
Menu

Fundraiser na Dunaju

V društvu Parada ponosa  smo začeli s fundraiserji leta 2016 in kmalu  so postali nepogrešljiv del aktivnosti društva. Do sedaj smo fundraiserje tradicionalno organizirali v Ljubljani, v klubih Tiffany in Monokel.
Letos pa smo prvič organizirali fundraiser za Parado ponosa na Dunaju v sodelovanju s Klubom slovenskih študentk in študentov na Dunaju – KSŠŠD ( http://www.ksssd.org/ ). Na Dunaj smo se odpravili s Cabaret Tiffany. Giovanna Serrano in Luca Scadi iz Cabaret Tiffany sta po nagovoru Simone Muršec, predsednice društva Parada ponosa, ki je na kratko predstavila delo in aktivnosti društva ter  povabila obiskovalke_ce  naj se udeleži jo letošnje Parade ponosa, segrela vzdušje z zanimivo predstavo.

 

Na koncu smo zbrali nekaj zelo dobrodošlih donacij za Festival Parada ponosa, se povezali z neverjetnimi ljudmi iz KSŠŠD in skupaj preživeli čudovit večer.

Radi bi se zahvalili klubu Tiffany in Monokel, KSŠŠD-ju in vsem, ki ste sodelovali in pomagali pri organizaciji in izvedbi fundraiserjev ter, seveda, vsem obiskovalkam_cem. Se že veselimo naslednjega fundraiserja. Če nas želite podpreti in skupaj z nami organizirati fundraiser za Parado ponosa 2018 nam pišite na info@ljubljanapride.org.

Font size