fbpx
X
Menu
Loading Dogodki

PRIDE CONNECTS: Non-Monogamy Support Group

12. januarja od 18:0020:00
Parada povezuje organizira vrstniško podporno skupino o nemonogamiji na temo ljubosumja.
Dogodek bo potekal v torek, 12. januarja, od 18.00 do 20.00. Za prijavo na dogodek pošljite mail na 📧 asja@ljubljanapride.org.
Včasih se zdi, da je ljubosumje najbolj obravnavana tema, ko je govora o tem, kako organiziramo svoja nemonogamna razmerja. Kljub temu pa literatura o ljubosumju pogosto ne uspe ustrezno nasloviti obupnosti, ki jo le-to lahko prinese. Rešitve, ki jih ponuja, v večini ne presegajo stremenja k neodvisni samozadostnosti, ki pa ne ustreza vsem. Kot kvir osebe in osebe z več medpresečnimi manjšinskimi identitetami se pogosto srečujemo s preprekami, ki ostajajo nenaslovljene v mainstream diskusijah o nemonogamiji. Vrstniška podporna skupina je nastala v želji, da se ustvari prostor, kjer lahko odpremo svoje ventile, se pritožujemo, se jezimo, si nudimo podporo ter iščemo nove načine za spopadanje s težkimi občutki.
Dogodek je namenjen predvsem (vendar ne zgolj) osebam, ki imajo izkušnjo ali pa zanimanje za nemonogamijo. K temi bomo pristopile_i z nemonogamne perspektive.
Dogodek bo potekal v angleščini.
____________________________________
Parada povezuje stremi k povezovanju lokalnih LGBTIQA+ mladih, aktivistk_tov in vseh, ki jih zanima politična plat parad ponosa in boj za človekove pravice LGBTIQA+ oseb v Sloveniji in po svetu.
Zavedamo se, da je biti razkrita LGBTIQA+ oseba v javnem prostoru politično dejanje, kar ni vedno preprosto – želimo ustvariti varnejši prostor za vse LGBTIQA+ osebe, ter prostor kjer se vse osebe iz skupnosti počutimo opolnomočene_i.

Share This Event

  • Ta dogodek je minil.

Podrobnosti

Datum:
12. januarja
Čas:
18:00–20:00

Prizorišče

Zoom
Font size