X
Menu
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Predaja štafete: od ene ESE-jevke drugi

28. januarja od 19:0021:00

Parada povezuje se predaja novim ESE prostovoljkam_cem ! Ob tej predaji / evalvaciji / dogovoru o naslednjih korakih bo Marta Torres delila svoje potovanje in ugotovitve iz preteklega leta dogodkov Parada povezuje. Nato bosta Katja Štefanec in Rob Noon predstavili_a vizijo za letošnje leto. In končno bomo udeležence povabile_i, da delijo svoje povratne informacije, izkušnje in predloge glede dogodkov Parada povezuje.
Veselimo se, da bomo lahko slišale_i vaše vtise in mnenja ter sodelovale_i z vami, saj je glavni cilj dogodkov Parada povezuje, da povežemo mlade, ki se želijo aktivirati ter jim ponudimo prostor in orodja za to. Če se dogodka ne boste udeležile_i, a vseeno želite deliti svoje mnenje, nam ga pošljite na katja@ljubljanapride.org, Zadeva: “PIdeje za Parada povezuje”. Prav tako ste zelo dobrodošlie_, da se pridružite samo poslušanju, česvojih mnenje morda ne želite deliti, vas pa zanima vsebina.

S ‘Parada povezuje’ si prizadevamo povezati lokalne LGBTIQ+ mlade, aktivistke_e in vse, ki jih zanima politična plat parad ponosa in boji za človekove pravice LGBTIQ+ oseb v Sloveniji in po svetu.

Zavedamo se, da je to, da se pojavimo kot LGBTIQ+ osebe na ulici, samo po sebi politično dejanje. In vemo, da to ni enostavno – zato želimo ustvarjati varen(varnejši) prostor za vse LGBTIQ+ osebe in prostor opolnomočenja.

Podrobnosti

Datum:
28. januarja
Čas:
19:00–21:00
Font size