X
Menu
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Parada povezuje: Inkluzivna organizacija – kako?

15. januarja od 19:0021:00

Tokrat vam bomo predstavile_i priporočila – kako biti bolj inkluzivna organizacija.

Priporočila so v obliki delovne verzije, do katere smo prišle_i z zbiranjem znanja in rezultatov več različnih projektov, ki so se odvijali v letu 2018. Jedro priporočil je bilo pridobljenih na participatoren način v sodelovanju z osebami, ki doživljajo določene oblike diskriminacije – z intervjuji in fokusnimi skupinami. Poleg tega smo veliko znanja črpale_i tudi iz študijskih obiskov v različnih državah pri organizacijah, ki se ukvarjajo z različnimi temami in terenskega dela našega bazena trenerk_jev.

Po predstavitvi se bomo pogovarjale_i o relevantnosti in uporabnosti takšnih priporočil oz. bomo dodale_i skupnostna priporočila.

S ‘Parada povezuje’ si prizadevamo povezati lokalne LGBTIQ+ mlade, aktivistke_e in vse, ki jih zanima politična plat parad ponosa in boji za človekove pravice LGBTIQ+ oseb v Sloveniji in po svetu. Zavedamo se, da je to, da se pojavimo kot LGBTIQ+ osebe na ulici, samo po sebi politično dejanje. In vemo, da to ni enostavno – zato želimo ustvarjati varen(varnejši) prostor za vse LGBTIQ+ osebe in prostor opolnomočenja.

(Dogodek bo tokrat potekal v slovenskem jeziku).

Podrobnosti

Datum:
15. januarja
Čas:
19:00–21:00
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/602322963561112/?notif_t=plan_user_joined¬if_id=1547209046715226

Organizator

Društvo Parada ponosa
Telefon:
031 330 162
Email:
info@ljubljanapride.org
Spletna stran:
www.ljubljanapride.org

Prizorišče

Društvo Parada ponosa
Dunajska cesta 10
Ljubljana,
+ Google Map