X
Menu
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kvir odtenki debelosti

16. junija od 19:3020:00

Ljudje, ki ne ustrezajo pričakovanim lepotnim idealom, obveljajo za umazane, grde, lene in prostaške. Debele kvir osebe, ki živijo svoja življenja, nosijo oblačila, ki jih ne bi smele, hodijo na plažo, so gole in ponosne na svoja debela telesa, v naši družbi zbujajo strah in neodobravanje. S svojim nastopom želimo osvoboditi debelost iz krempljev grdote in razširiti naše razumevanje telesnega zdravja in lepote. Z nastopom želimo tudi spodbuditi druge debele kvir posameznice_ke, naj sprejmejo in cenijo svoja telesa, vse ostale pa pozvati k sprejemanju raznolikosti človeških teles. Ne bomo pustile_i, da številka na tehtnici določa našo vrednost. Smo DEBELE_I in smo KVIR!

Nastopajo:

Avraam Vrohidis(GR), debel kvir aktivist, dolgoročen ESC prostovoljec pri Društvu Parada ponosa, ustanovitelj kolektiva »Fat Unicorns« v Atenah.

Irene Palmou (GR), debela kvir aktivistka, študentka psihologije, kratkoročna ESC prostovoljka pri Društvu Parada ponosa, članica kolektiva »Fat Unicorns«.

Linn J. Koletnik >(SLO), Trans & LGBTIQ+ aktivist, direktor TransAkcije, debela, nebinarna, kvir oseba, ki verjame v zavzemanje prostora.

Podrobnosti

Datum:
16. junija
Čas:
19:30–20:00

Organizatorji

Društvo Parada ponosa
Zavod TransAkcija

Prizorišče

Klub Tiffany
Masarykova cesta 24
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map
Font size