X
Menu
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Intersex and Proud: delavnica o interspolnosti

12. februarja od 18:0019:30

V torek, 12. 2., ob 18:00 bo v prostorih Društva Parada ponosa (Dunajska cesta 10, Ljubljana) potekala delavnica o interspolnosti, ki jo organizira Zavod TransAkcija v sodelovanju z Društvom Parada ponosa.

Delavnico, ki predstavlja redko priložnost naslavljanja in izobraževanja o interspolnosti v Sloveniji, bo vodil interspolni aktivist Erin Vlahović, ki je pri hrvaški organizaciji Trans Aid zaposlen kot programski koordinator na področju interspolnosti, sicer pa je tudi član interACT.

Na delavnici se bodo udeleženke_ci seznanile_i s tem, kdo so interspolne osebe, kateri so problemi, s katerimi se srečujejo v družbi, Erin pa bo predstavil tudi svoje osebne izkušnje s stigmo in molkom/skrivanjem interspolnosti ter o tem, kaj za interspolno osebo pomeni biti prestrašen_a in izgubljen_a v lastnem telesu. Po uvodni predstavitvi bo sledil interaktivni del, kjer bo priložnost za debato in vprašanja.

Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo izobraziti o temi, ne glede na predhodno znanje. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. Udeležba na delavnici je brezplačna, obvezna pa je prijava. Prijave zbiramo do zapolnitve mest.

PRIJAVA SE TUKAJ

Podrobnosti

Datum:
12. februarja
Čas:
18:00–19:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/2193465550970473/

Organizator

Zavod TransAkcija
Spletna stran:
http://transakcija.si/

Prizorišče

Društvo Parada ponosa
Dunajska cesta 10
Ljubljana,
+ Google Map
Font size